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AMENDMENT #3 — RFP-010-T-2020 (P) On Call Construction Management
and Project Management Services

Questions and Answers

ALL OTHER TERMS AND CONDITIONS REMAIN UNCHANGED.

BIDDERS MUST ACKNOWLEDGE RECEIPT OF THIS AMENDMENT WITH THEIR BID
PROPOSAL.
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Questions.and Answers:

1.

Question: RFP Section |, Page 6 states that if outside consultants will be retained for this
project that the percentage of work to be subcontracted needs to be provided. Inaddition,
RPP Section ]. Required Qualifications of Respondent, I-Ilstorlcally Underutilized
Business/Minority and Women-Owned Business Enterprises (M/WBE}, Page 21 of 23 and
Attachment C Statement of Responsibility states 30% of new hires must be Virgin [slands
residents and a HUBZone, M/WBE, and DBE goal of 36%. Given that this is an on-call.
contract -and the specific’ tasks are unknown at this time, would the DPP allow the
Respondent to commit to meeting the overall goalsof the contract and respond to the needs
of the DOE without providing & specific percentage of work to be subcontracted to each
team member at this titme?

Response: Yes, absolutely. Specific percentages can be provided as tasks. are
assigned during the contract period.

Question: Attachment™A” Base Bid Sheet, Page 2 of 2: Can additional positions be
added to Section 1 - Hourly Rates as may be required to perforin the services and
provide DOE with competitive rates?

Response: Yes, absolutely.

Question: General Question: If using federal FEMA funding for this program, does
DOE have anyone. tasked with coordinating the management of the damage,
description, and dimensions {DDD) and scope of work with the cost estimate

reconciliations using the new FEMA Grants Portal Process?

Response: Yes.



