
January 10, 2020 

AMENDMENT TWO (2) 

 RFP-003-2020 (P) – To Provide Roadside/Gut Cleaning and Cemetery 
Maintenance Services on St. Croix, USVI    

INSERT:  Question and Answers 

QUESTION: Can a respondent/bidder have a board member that’s a Virgin 
Islands Government employee enter into any contract? 

ANSWER: 3 V.I.C. § 1102 (1), which states “No territorial officer or 
employee shall be financially interested in any contract made or negotiated 
by him in his official capacity, or by any public agency of which he is a 
member.” Therefore, the answer to this question is NO. 

       All other terms and conditions remain the same. 

 A copy of this amendment must be returned with your bid. 


